• Fűtés-, víz-, gázszerelés

  • Komplett épületgépészeti kivitelezés

A roló sosem megy ki a divatból

Posted by: | Posted on: augusztus 25, 2022
árnyékoló roló

Ha árnyékolót, sötétítőt keresünk, fontos szempontnak számít a praktikusság. A függönyöket már régóta ismerjük, ám számos más árnyékoló bejött időközben a divatba, ráadásul olyan modern verziók is, melyek trendkövetők, sosem mennek ki a divatból.

Ilyen árnyékolónak számít a roló is. A roló az a sötétítő, amely például nemcsak otthonokba praktikus választás, de az irodaházak kedvence! Irodákba nem feltétlen praktikus megoldás a függöny zuhatag, sok a gond vele, és közben a legtöbb nagyvállalat terébe nem is illeszkedik megfelelően. Ezzel szemben a rolók nagyon egyszerűen betöltik az árnyékoló funkciót, könnyen felszerelhetők és kezelhetők is, hosszútávon sem jelentenek körülményes megoldást.

Mivel a rolók trendi megjelenésnek örvendenek, ami nem azt jelenti, hogy különösebb divatágat képviselnének, hanem azt, hogy egyszerűek, praktikusak, szerethetők és könnyen kezelhetők, és mindemellett dekoratívak, ezért időtállók is egyben. Ha rolót választunk, nem lesz gondunk a karnissal, a karnis szettel, és egyebekkel, amire a függöny választása során gondolnunk kell. A roló mindemellett a leginkább költséghatékony megoldás ár-érték arányt tekintve, és közben a legegyszerűbb kivitelezés is az árnyékolók világában.

A jobbotlet.hu oldalán stílusos és praktikus verziók közül választhatjuk ki kedvenc és trendkövető árnyékolónkat! Érdemes utánajárni a részleteknek is, hiszen mind a csináld magad termékek között is preferált választás, mind pedig működtetését tekintve egy közkedvelt verzió. Nemcsak funkcionálisak, de dekoratív szempontból is előnyösnek számítanak.