• Fűtés-, víz-, gázszerelés

  • Komplett épületgépészeti kivitelezés

Az egészségért bármit: FFP3 szájmaszk

Posted by: | Posted on: december 13, 2021
FFP3 munkás emberen

Tudósként, laboránsként dolgozik vegyi környezetben? Mérgező, káros anyagokkal van összezárva hosszú órákon át naponta? Ha a legcsekélyebb veszélyét is kizárná, hogy mérgezést kapjon, keresse fel az Elit Safety weboldalát, ahol FFP3 szájmaszkok kínálatával várjuk régi és új vásárlóinkat egyaránt!

Az FFP3 szájmaszk kialakítása megakadályozza, hogy az egészségre veszélyes porok, füstök, aeoroszol belélegzésre kerüljenek, mivel az fejmérethez igazodva hermetikus záródást tesz lehetővé, ideértve az állítható orrcsipesz funkcióját is. Mivel a levegőben lévő anyagok, részecskék 99%-át megszűri (baktériumokat, vírusokat, gombaspórákat stb.), az FFP3 szájmaszk a legnagyobb biztonsági szintet képviseli az FFP védelmi csoportban. A maszkban akadálytalan a légzés, nem keletkezik ki pára, fülledtség a maszkon belül, ugyanis a maszkon kilégzőszelep van kifejlesztve, amellett a bőr is normálisan tud lélegezni. A légzésvédő FFP3 szájmaszk ennek köszönhetően olyan környezetben is bátran használható, ahol a foglalkozási expozíciós határérték a 30-szoros szintet is eléri.

Az Elit Safety sok éves tapasztalata mellett a másik büszkesége, hogy 2015-ben kezdte fejleszteni arzenálját a BLS Group olasz gyártású termékeivel, így képes valamennyi ilyen irányú igénynek eleget tenni. Az FFP3 szájmaszkok ideális lehetőségek elsősorban vegyvédelmileg kiemelt helyeken, laboratóriumokban, de építkezéseken, gyárakban munkát végzők számára is ideális választás, főleg, ahol radioaktív, rákkeltő szennyező anyagokkal dolgoznak emberek. Nem utolsósorban, tekintve a Covid-19 időszakot, kórházakban, egészségügyi intézményekben is létszükséglet lehet.