• Fűtés-, víz-, gázszerelés

  • Komplett épületgépészeti kivitelezés

Cégalapítás Budapest

Posted by: | Posted on: december 20, 2019

Alapítson jól menő vállalkozást Budapesten

A cégalapítás rendkívül bonyolult folyamatnak hangzik. Valóban bonyolult egy ilyen folyamat, főleg, egy jogi- és gazdasági ismeretekkel nem rendelkező személy számára. Azonban ha a megfelelő szakemberek segítségét kérjük, nem kell aggódnunk amiatt, hogy rossz döntést hoznánk.

Budapest otthont ad a Céghmester irodáinak, melyeknek az az elsődleges célkitűzése, hogy megkönnyítse a jó ötletekkel rendelkező, cégalapítás előtt álló vállalkozók dolgát, akiknek szükségük lenne egy kis segítségre. Legyen szó akár jog tanácsadásról, egy jó könyvelőről, egy megbízható székhelyszolgáltatóról, amely átvállalja a postai adminisztrációt.

A cégalapítás szolgáltatásunk része, hogy egy 30 perces beszélgetésre invitáljuk, ahol segítünk Önnek abban, hogy a lehető legjobb döntést tudja meghozni azokban a meghatározó kérdésekben, hogy milyen adózási formát válasszon, vagy, hogy milyen cégformában jegyeztesse be a cégét. Abban is segítünk, hogy olyan cégnév mellett döntsön, mely minden bizonnyal átmegy a NAV ellenőrzésén, és elfogadásra kerül.