• Fűtés-, víz-, gázszerelés

  • Komplett épületgépészeti kivitelezés

Elektronikai eszközökkel, vagy azok nélkül?

Posted by: | Posted on: május 29, 2018

A szépségápolás egy rendkívül megosztó terület, számos vita tárgyát képezik az ezzel kapcsolatos elektronikai eszközök is. Meglepő módon nem pusztán a férfiak részéről érkezik negatív kritika ezen kellékek kapcsán, nem csak ők vonják kétségbe ezen elektronikai eszközök hasznát. 

Mi nők is gyakran összeveszünk azon, hogy vajon ezek az elektronikai eszközök hasznosak -e, vagy épp károsak, szükségtelenek.

A legtöbb nézeteltérést a meleg levegővel szárító, izzított vassal formázó hajkészülékek generálják.

A vita tárgya többnyire az, hogy a nők egy része szerint káros hatással van a hajhagymákra és/vagy a hajtőre, ha ilyen nagy hőhatás éri őket. Ezért ez a réteg különféle hajformázási alternatívákkal áll elő.  Bár én nem használok hajvasalót, mert azzal kapcsolatban valóban úgy gondolom, hogy a rendszeres használata roncsolhatja a hajvégeket, viszont azzal nem értek egyet, hogy a hajszárítás is egy káros dolog lenne.

Nyáron valóban sokkal kellemesebb, ha a nap szárítja meg hajunkat, viszont télen nagyobb kárát látom annak, ha a nedves fejbőrünket hideg levegő éri, hiszen ez hajritkulást okozhat.