• Fűtés-, víz-, gázszerelés

  • Komplett épületgépészeti kivitelezés

Family Style: Dobj össze valamit ebben a többszereplős zsivalyban.

Posted by: | Posted on: április 3, 2020

Kész a vacsi! De mielőtt nekilátnál, előbb elő kell készítened az ételt, és le kell nyűgöznöd a barátaidat.

A Family Style egy osztott képernyős többszereplős játék, amelyben minden játékos kap egy munkaállomást és egy receptet. Lehet, hogy neked nachost kell készítened, amihez a sajtot kell rászórnod a chipsre, míg valaki más paradicsomot és brokkolit keres. A hozzávalók véletlenszerűen jelennek meg mindenki kijelzőjén – ha át szeretnéd adni valakinek, csak csúsztasd balra vagy jobbra.

De nincsenek kiskapuk! Az egyes elemeket csak a közvetlenül melletted levő személynek tudod átadni, ami elképesztően vicces láncreakciót tud létrehozni (főleg, ha négy-nyolc játékos játszik egyszerre). És hogy ki tervezte ezt az ördögi konyhát?

Minden elismerésünk a szakácsé: a Family Style az első perctől megnevettet és szórakoztat. A fel nem használt hozzávalók felgyűlnek, a receptek pedig egyre nehezednek. A feladatok sikeres elvégzéséhez, és hogy az ételek a megfelelő konyhai eszközökkel rendelkező játékosokhoz kerüljenek, elengedhetetlen a csapatmunka. Pont olyan kapkodás jellemzi ezt is, mint a főzős vetélkedőket, csak itt a végén nem kell elmosogatni.