• Fűtés-, víz-, gázszerelés

  • Komplett épületgépészeti kivitelezés

Hogyan válasszuk ki álmaink étkezőgarnitúráját?

Posted by: | Posted on: október 14, 2019

Az étkező az a hely, ahol a család szívesen összeül legalább egy étkezés erejéig és közben megbeszélhetik a nap fontos történéseit. Ehhez elengedhetetlen egy kényelmes étkezőgarnitúra.

Mivel minden ember más, és az ízlésünk is más, ezért nagy segítség lehet, ha az alábbi szempontokat gondoljuk át vásárlás előtt:

Színvilág

Gondoljuk át, hogy lakásunkban mi az uralkodó színvilág, és próbáljunk ahhoz passzoló étkezőgarnitúrát választani. Nem kell visszafogottnak lennünk, de fontos, hogy harmónia uralkodjon lakásunkban. Sokszor a színvilág meghatározza az étkezőgarnitúra anyagát, és fordítva is igaz.

Funkció és kényelem

Az étkező garnitúra méretét befolyásolja, hogy mekkora hely áll rendelkezésünkre. Ha nagy helyünk van, válasszunk több személyes étkezőgarnitúrát, hiszen kényelmesebben elférhetünk körülötte, főleg, ha gyakran vannak vendégeink. Ha konyhába szánjuk az étkezőgarnitúrát abból a célból, hogy reggel vagy napközben a rohanásban gyorsan bekapjunk néhány falatot, akkor elég a kisebb is.

Kiegészítők

Akármilyen étkezőgarnitúra mellett döntünk, válasszunk hozzá illő kiegészítőt. Egy különleges váza vagy gyertyatartó még jobban kiemeli álmaink garnitúráját.