• Fűtés-, víz-, gázszerelés

  • Komplett épületgépészeti kivitelezés

Milliók várják a Trónok Harcát világszerte.

Posted by: | Posted on: december 17, 2018

Sokan már azt rebesgetik, hogy szegény George R. R. Martin addig húzza a könyvek kiadását, hogy talán már nem is lesz ideje befejezni azokat – de nem csak a könyvekre várunk már tűkön ülve, hanem a sorozat befejező évadára is. A 8. évad ugyanis az ígéretek szerint egyrészt egy korszakot fog lezárni Westeros életében, remélhetőleg az emberek végső győzelmet aratnak majd a Mások felett és számos olyan információt várunk ezen felül is, mely eddig nem derült ki: mit csinálnak a Mások a babákkal, mi a céljuk a másoknak, Havas Jon és Dany rájönnek -e a rokoni szálra, ki ül majd a Vastrónon stb. Szóval rengeteg okunk van várni a befejezést. 

Most viszont olyan hírek is szárnyra kaptak, mint hogy a Trónok harca előzménysorozata is napvilágot fog látni az utolsó évadot követően. Ennek részleteiről nem sokat hallottunk még, leszámítva azt, hogy George R. R. Martin elszólta magát arról, hogy milyen címet szeretne adni a sorozatnak: The Long Night. Persze utána magyarázkodásba kezdett, ugyanis az HBO nem akarta kiszivárogtatni még ezt az információt, egyrészt mert nem is biztos, hogy ez lesz a cím, másrészt pedig azért elég sok mindent elárul a cselekményből, vagy legalábbis arról, hogy mennyivel korábban játszódik majd a történet.
A Treónok harcában ugyanis szót ejtenek egy-egy korábbi, hosszú téli időszakról, a kérdés csak az, hogy mégis melyiket fogják feldolgozni. Azt gondolhatjuk, hogy valamilyen formában köze lesz a Másokhoz is.

Részletesebb hírek szerint 5 spin-off részen dolgoznak, de ebből nem feltétlenül valósítják majd meg mindet.