• Fűtés-, víz-, gázszerelés

  • Komplett épületgépészeti kivitelezés

Strava: Run & Ride Training

Posted by: | Posted on: március 15, 2020

Égető érzés van a tüdődben, a lábaid tiltakoznak. Megkérdőjelezed a legújabb elhatározásod, hogy egészségesen fogsz élni, és átkozod a döntésed, hogy nem párnázott biciklisnadrágot vettél fel. Az agyad azt kiabálja, hogy „add fel, menj busszal!”, de ekkor rápillantasz az iPhone-odra vagy az Apple Watchodra, és a Strava megmosolyogtat.

Épp sikerült megdöntened saját rekordodat a „bricklayersi sprinten” vagy a „Lexington Street-i vágtán”. Nem, ezek nem híres bicikliutak, csak a munkahelyedre vezető megszokott útvonal részei, amelyet az alkalmazás szakaszokra bontott, hogy játékosabbá tegye a mindennapos tekerést, és megadja a szükséges motivációt.

De nem csak a saját rekordjaidat döntögetheted. A Strava közösségi app: láthatod, hogy a többi kerékpáros hogyan teljesít a hasonló útvonalakon, és összemérheted velük az idődet és az edzettségi állapotodat.

Az adataidból számos más dolgot is megtudhatsz. Azontúl, hogy az alkalmazás könnyebben emészthető szakaszokra bontja az utat, megnézheted a teljes megtett távot, az átlagsebességedet, az elégetett kalóriák számát, vagy akár a szintemelkedést. Részletes térképet kapsz minden kerékpáros utadról és az ezeken elért legnagyobb sebességről – mert a benned élő gyermeket biztosan izgalomba fogja hozni, ha meglátja, hogy milyen gyorsan sikerült tekernie.

Ez az alkalmazás reményt ad neked akkor is, amikor küszködsz. És a kerékpáros útjaid mellett a reggeli futásaid monitorozásához is ért.