• Fűtés-, víz-, gázszerelés

  • Komplett épületgépészeti kivitelezés

Szőnyegáruház, ahol számos perzsa szőnyeg közül válogathat!

Posted by: | Posted on: július 4, 2020

A perzsa szőnyeg kínálat hatalmas, ahogy a kultúra is, melyből származik. A perzsa emberek ugyanis szinte az egész otthonukat hatalmas, színes szőnyegekkel borítják a mai nap is. Ezekben az otthonokban a szőnyegek ülőalkalmatosság is egyben, hiszen az ülőbútorok szinte teljesen hiányoznak belőlük. Európában persze ez nincs így, de egy perzsa szőnyeg eleganciát sugall, keleti egzotikus légkört hoz be otthonunkba.

A Kabiri szőnyegáruházban iráni, afgán, illetve pakisztáni divatnak megfelelő szőnyegeket árulnak, melyeknek egy része a helyi technikával, kézzel készülnek, illetve van, amelyik géppel, és kevert technikával készül.

Ezek a szőnyegek egytől egyik páratlanul különlegesek, egy kézzel készült szőnyeg ugyanis olyan egyedi, hogy még ha hasonló is készül, akkor sem lesz sose 100%-ban ugyan olyan. A választék hatalmas. Lehet szó egy sötét vörössel, és kékekkel tarkított szőnyegről, vagy egy szolidabb, bézses verzióról, bizonyosan meg fogjuk találni a kínálatukban azt a perzsa szőnyeget, mely a leginkább megfelel ízlésünknek.