• Fűtés-, víz-, gázszerelés

  • Komplett épületgépészeti kivitelezés

Ütésre fel!: Repíts bármit a levegőbe a 2 Grind 2 Furious!-ben.

Posted by: | Posted on: május 12, 2020

A fantasztikus névvel bíró 2 Grind 2 Furious!-ben célod, hogy a lehető legmesszebbre üss egy adott dolgot, legyen az egy darab keksz, egy telefon vagy esetleg egy gomba.

Egy jól időzített koppintás, és tárgyaid teljes sebességgel szelik át a levegőt az égő hordók és az éles körfűrészek fölött átívelve (utóbbiból jött a címadó Grind, vagyis darabolás – ez ugyanis a klasszikus kedvenc, a Don’t Grind folytatása).

Elhajított tárgyad útja során aranyérméket gyűjt, amelyekkel szintet léphetsz, hogy aztán még nagyobb lendülettel üthesd a dolgokat. De ami talán a legjobb az egészben, hogy mindenfélét gyűjthetsz: 65 féle négy tárgyból álló készlet várja, hogy feloldd a szakaszok közötti minijátékok során.

A tárgyak gyűjtése a játék jópofa humorának köszönhetően ráadásul most még szórakoztatóbb. A különféle dolgok vidám neveket kaptak, és hamar azon kapod majd magad, hogy mindennapi szókincsed részévé váltak.

Ki ne akarná az epret „trawbnak,” a citromos habcsókos pitét „melon ramangnak,” a magas sarkú cipőt pedig „fokozódó lábfájásnak” hívni?

A 2 Grind 2 Furious! a komédiát a finommechanikával ötvözve alkot csodás játékot, hogy a pontszerzés még felejthetetlenebb élmény legyen.