• Fűtés-, víz-, gázszerelés

  • Komplett épületgépészeti kivitelezés

Vezess, akár a vérbeli profik

Posted by: | Posted on: április 19, 2020

Az Apple Arcade-en elérhető Sayonara Wild Heartsról sok mindent el lehet mondani: neonszínű utazás az elektronikus zene világában; gyors, pontvadász hullámvasút; motoros táncháború.

Hoztunk három tippet, ami talán segít továbbjutni a folyton kanyargó és szüntelenül változó szintek forgatagában.
1. Nézz fel

Látod azokat az egymás után sorakozó szíveket? Van egy trükk, amivel könnyen összegyűjtheted mindet maximum sebesség mellett is: tartsd a szemed a kijelző közepén (vagyis ne a közvetlen előtted lévő szívet figyeld)! Így elegendő időd lesz a manőverezésre.
2. Időzíts

Utazásodat időről időre táncszerű harcok szakítják meg, amelyek megnyeréséhez elengedhetetlen a jó időzítés. Ha megjelenik két koncentrikus kör, koppints a kijelzőre, amint fedésbe kerülnek. (Ez mindig az éppen szóló zenéhez van hangolva, de nem mindig az ütem első leütésénél történik meg!) Ha jól időzítettél, látni fogod, hogy megjelenik a „Perfect” (Tökéletes) felirat.
3. Tüzelj

Bizonyos szinteken a motorodból lézersugarakat lőve neked kell támadásba lendülnöd. Miközben észvesztően gyorsan manőverezel a fák között, figyelj rá, hogy az ellenség rendben felsorakozzon. A veszélyesebb ellenfelek, mint például ez a Kerberosz jobban próbára teszik a képességeidet. Figyelj a fejeire – közvetlenül a támadás előtt felvillannak.