• Fűtés-, víz-, gázszerelés

  • Komplett épületgépészeti kivitelezés

Céges bélyegző rendelése

Posted by: | Posted on: május 3, 2018

Manapság a különféle nyomdákban percek, vagy legkésőbb órák alatt legyártják a rendelésünket. Ezzel akkor szembesültem, mikor a szakdolgozatomat kellett nyomtattatnom. Körülbelül egy órára lakom Pesttől, így még otthonról, indulás előtt felhívtam a kiszemelt nyomdát, és elmondtam az igényeimet, a paramétereket, valamint hogy hány példányra lenne szükségem. E-mailben elküldtem a dokumentumokat, majd mire beértem Pestre, az aláírt szerzőségi nyilatkozatommal –amit, külön bele kellett köttetni a szakdolgozatba- már készen, nyomtatva vártak a lapokkal. Ezt követően maga a köttetés 10 percet vett igénybe.
Ugyan ez a helyzet a bélyegző rendelés esetén: több felületen már lehetséges otthonról rendelni, azaz felmegyünk a kiválasztott bélyegző készítő honlapra, és kiválasztjuk a nekünk színben tetsző, méretben megfelelő bélyegzőt, kitöltjük az adatokat (cég név, székhely címe, cég adószám, telefonszám, honlapcím, e-mail cím, bankszámlaszám, cégjegyzékszám, EU adószám stb.). Így tesszük kosárba a bélyegzőnket.
A bélyegző rendelés mellett más opció is van, például a székhelyszolgáltatások némelyikénél benne van a szerződésben, hogy adnak egy ingyenes bélyegzőt az új ügyfélnek. Ez azért is praktikus, mert a székhely címe kötelezően feltüntetendő a bélyegzőn.