• Fűtés-, víz-, gázszerelés

  • Komplett épületgépészeti kivitelezés

Hol érdemes a cégem könyvelését intézni?

Posted by: | Posted on: augusztus 8, 2019

A vállalkozók nagy többsége adózásával, számlázásával kapcsolatosan szokott bajban lenni, és ilyenkor fordulnak szakemberekhez. Természetesen a jó könyvelő, vagy könyvelést vállaló vállalkozás kiválasztása nem kis kockázatokkal járó feladat, hiszen a könyvelés a szabályzatoknak megfelelő módon kell, hogy megvalósuljon, különben súlyos büntetésekre számíthat a vállalkozó.

A cégügyekkel, és ezen belül könyveléssel kapcsolatos ügyintézéssel is foglalkozó vállalkozások leveszik a cégek válláról a terheket, és személyre szabott árajánlatot adnak a könyvelés adatait figyelembe vége.

Mivel a könyveléssel kapcsolatos igények cégenként eltérnek, a könyvelést vállaló vállalkozások személyre szabott ajánlatot tesznek egy ingyenes, mindössze pár percet igénybevevő könyvelési díjkalkulátor segítségével. A hozzávetőleges költségeket e-mailben küldi ki a cég, majd az ügyfél és a könyvelő személyes egyeztetése után szerződést kötnek. A havi költség nem fix, hanem teljesítményarányos, így az ügyfélnek csak annyit kell fizetnie a cégnek, amennyi számlát elrendeztek neki.