• Fűtés-, víz-, gázszerelés

  • Komplett épületgépészeti kivitelezés

Hova érdemes műfüvet helyezni?

Posted by: | Posted on: február 24, 2023
műfű, ingatlanok

Ha úgy döntöttél, hogy műfüvet szeretnél a természetes fű helyett, akkor számos lehetőséged van arra, hogy hol helyezd el. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a helyeket, ahol különösen jól mutat és hasznos lehet.

  1. Kert: A kert az egyik leggyakoribb hely ahova telepítik. Az évelő növények mellett, a műfű is tartósabb, mivel a műanyagból készült szálak ellenállóbbak az időjárás viszontagságai ellen. Emellett a kertben könnyen karbantartható, nincs szükség a gyakori kaszálásra vagy a gyomlálásra.
  2. Sportpályák: A sportpályákhoz is gyakran használják, különösen a focipályákon. Kiváló minőségű, és ellenáll az intenzív használatnak, valamint kevésbé igényel karbantartást, mint a természetes fű. Emellett a műfű szálai egyenletesebbek, mint a természetes fű, így egyenletesebb játékteret biztosítanak.
  3. Teraszok és erkélyek: A teraszok és az erkélyek egy másik kiváló hely, ahova lehet telepíteni. Látványa barátságos, és meghitt környezetet teremt, emellett a padló alatti szigetelést is erősíti, és az épület magasabb hőszigetelő képességét biztosítja.
  4. Medencék környéke: A termék telepítése a medence körül különösen hasznos, mivel ellenáll a víznek és az UV-sugárzásnak. A medence körül lévő talaj megtartja a vízpárát, így nincs szükség gyakori öntözésre, vagyis a vízre való költséget és időtakarítást is biztosítja.
  5. Lakóautók: A műfű használata lakóautók környékén kiváló ötlet, hiszen könnyen tisztítható, és nem kell aggódnod a portól és a kosztól. A műfüvek kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek ellenállnak a túlzott használatnak és az időjárás viszontagságainak.