• Fűtés-, víz-, gázszerelés

  • Komplett épületgépészeti kivitelezés

Miért népszerű a Google AdWords?

Posted by: | Posted on: október 25, 2019

Ahogy a nevében is benne van, a Google AdWords a Google által kifejlesztett hirdetési rendszer, melynek lényege, hogy csak a kattintások után kell fizetnünk a hirdetésekért. A Google AdWords mára már a világ legelterjedtebb és legnépszerűbb online hirdetési formája lett, ezáltal külön szakmává fejlődött az AdWords hirdetések kezelése. PPC szakértők dolgoznak azon, hogy hirdetésünk a Google találati lista elején jelenjen meg, mert így nagyobb valószínűséggel kattint át a potenciális vásárló a hirdetésünkről a weboldalunkra, és válik tényleges vásárlóvá. Nekünk pedig pont az a célunk, hogy minél több vásárlót szerezzünk.

A rendszer lényege, hogy hirdetésünk, reklámunk csak azoknak az érdeklődőknek jelenik meg, akik pont azt a terméket vagy szolgáltatást keresik, amit mi kínálunk. Tehát nem nekünk kell felkelteni az érdeklődést, mert az már adott vásárlói oldalról. Ráadásul a Google AdWords hirdetések után csak akkor kell fizetnünk, ha a hirdetésünkről valóban át is kattintottak a weboldalunkra. Ha ez nem történik meg, akkor csak magáért a hirdetés megjelenéséért nem számláz a Google.

Szerencsére sok minősített Google partner van, aki Google AdWords kampányok szakértője. Forduljunk hozzájuk segítségért, ha még kezdők vagyunk a hirdetéskezelésben!