• Fűtés-, víz-, gázszerelés

  • Komplett épületgépészeti kivitelezés

Vinyl padló lehetőségek kereskedelmi használatra

Posted by: | Posted on: október 24, 2021
Vinyl padló étkezőben

A vinyl padló nagyon népszerű burkolattá válik számos kereskedelmi környezetben, köszönhetően annak a sokféle előnynek, amelyet most a hagyományos választásokkal, például a fapadlóval, szőnyeggel és laminátummal szemben kínál.

A vízálló, tartós és csúszásmentes padlóburkolat, amely könnyen tisztítható, egyszerűen felszerelhető és alacsony karbantartást igényel, ebben a 6 kulcsfontosságú területben remekel. Így a vinyl padló nemcsak életre kelti a szobát, hanem praktikus és biztonságosabb alternatívát is kínál.

Az Impervia például egy luxus vinyl padlónak minősülő megoldás, amely tökéletes olyan nagyméretű fejlesztésekhez, amelyek minden nap nagy léptékűek lesznek. A lakberendező titkos fegyvereként ismert, köszönhetően számos előnyének, ezért nem tudjuk eléggé ajánlani ezt a terméket, függetlenül attól, hogy a projekt milyen családi házakból, irodákból, előcsarnokokból, szállodákból, retro stílusú épületekből és még sok másból áll.

Egy ilyen vinyl padlót azért is lehet kiemelni a rengeteg egyéb pozitívum mellett, amit képes kínálni, hogy 100%-ban vízálló, így tökéletesen alkalmas fürdőszobákba, konyhákba, valamint kereskedelmi projektek széles skálájába. Ezenkívül szuper kényelmes a mindennapi élethez. Valódi fa hatású texturált felülettel és nagy teherbírású, kereskedelmi minőségű kopóréteggel, ez a kiváló gyártmány vízálló, folt- és karcálló, padlófűtéssel használható. Azonban ezenkívül rengeteg egyéb nagyszerű vinyl padló megoldás létezik a piacon, kiemelve azokat a gyártmányokat is, amelyeket a Lőrinc Parkett weboldalán lehet megtalálni.