• Fűtés-, víz-, gázszerelés

  • Komplett épületgépészeti kivitelezés

A street workout park edzés néhány fontos előnye

Posted by: | Posted on: január 23, 2022
street workout park, kondipark

Izomtömeget próbál növelni, és úgy érzi, hogy a súlyemelés az egyetlen út álmai céljához? Meg fogjuk győzni az ellenkezőjéről. A street workout parkban való edzéssel is nagyszerű eredményeket érhet el.

Amikor valaki a szabadtéri felnőtt játszóteret meghallja, a legtöbben gyerekekkel, csúszdákkal, hintákkal és néhány bódéval teli helyekre gondolhatnak. A street workout parkok azonban egészen másképp néznek ki. Rendszerint párhuzamos rudak, vízszintes rudak és egyéb szerkezetek vannak benne, amelyeken számtalan gyakorlatot lehet végrehajtani. Ha van néhány fitnesz-kiegészítő, gond nélkül végezhetünk teljes testedzést.

Műszakokban dolgozik, és a közeli fitneszközpontok nyitvatartása nem felel meg Önnek? A street workout park remek alternatívát kínál. Mehet edzeni kora reggel hajnalban, vagy edzhet, miközben az edzőteremben ebédszünet van. Sőt, a szabadtéri parkban soha nem lesz olyan probléma, hogy egy szett kellős közepén kihajtják a zárás miatt.

Ha süt kint a nap, és rövidnadrágban és felsőben megy ki edzeni, a street workout park tárt karokkal várja, hogy fokozza a szervezete D-vitamin termelését. A bőrünket érő nap UV sugarai segítik annak termelését. A megfelelő szint nemcsak pszichológiai jólétünket befolyásolja, hanem a csontok egészségét, az izomműködést és így tovább.

Végül pedig azt is fontos megjegyezni, hogy korszerű edzőterem rendszeres látogatása meglehetősen költségessé válhat. A street workout park nagyszerű módja annak, hogy tehermentesítse pénztárcáját, és mégis megadja testének mindazt, amit megérdemel.