• Fűtés-, víz-, gázszerelés

  • Komplett épületgépészeti kivitelezés

Adja megőrzőbe bőröndjét, amíg várost néz.

Posted by: | Posted on: szeptember 22, 2018

luggage storage boltjait azért nyitottuk meg, hogy azok a külföldi turisták és hazánkba látogató vállalkozók, akik kizárólag egy napra érkeznek ide, vagy épp csak átutazóban vannak csodás fővárosunkban, kedvükre élvezhessék a városnézést, illetve kényelmesen érkezhessenek meg az üzleti megbeszélés helyszínére anélkül, hogy át kellene cigölniük a városon a bőröndjeiket. 

Üzletünkben kifejezetten kedvező áron biztosítjuk a csomagok megőrzését, és segítünk abban, hogy megtalálják azokat az egyéb szolgáltatásokat, melyeket a város nyújthat: legyen szó sightseeing járatok kiválasztásáról, utazási lehetőségek felkutatásáról, szuvenír boltok felkereséséről, illetve ha erre igény van, gyors szállásfoglalásról is gondoskodunk.

Számos olyan ügyfelünk is volt már, akik úgy érezték, hogy a tervezett tartózkodási idő nem volt elegendő arra, hogy kellőképp körbejárják Budapestet, a szállást viszont már el kellett hagyniuk. Rengeteg pozitív értékelést kaptunk ilyen ügyfeleiktől, akik még egy nap maradás fejében a mi szolgáltatásunkat választották, és nálunk őriztették meg a csomagjaikat.