• Fűtés-, víz-, gázszerelés

  • Komplett épületgépészeti kivitelezés

Melyek a legmenőbb ajándékok férfiaknak?

Posted by: | Posted on: október 31, 2019

Az ajándék vásárlás sosem egyszerű feladat, főleg férfiak számára. Pedig alkalom adódik bőven, amikor szeretnénk meglepni párunkat, barátunkat, férjünket, vagy bármelyik férfi családtagunkat.

A tárgyi ajándékok azért tűnnek jó ötletnek, mert tartósak, fizikailag birtokolhatja és jó esetben akár több évig is használni tudja a megajándékozott. De, amikor már kimerítettük a kés, óra, okos kütyü, vicces ajándék lehetőségeket, úgy érezzük, hogy semmi jópofa ötlet nem jut eszünkbe. Pedig a lehetőségek tárháza végtelen, melynek maximum csak pénztárcánk szab határt. Lássuk melyek ezek!

Röviden akár egy képlettel is leírhatjuk: élmény = ajándék férfiaknak, vagyis ajándékozzunk élményt tárgyak helyett! Ebben az esetben nem a tárgyat birtokolja a megajándékozott, hanem életre szóló élményeket szerezhet. Íme a legjobb példák: gokartozás, repülőgép szimulátor, hőlégballonozás, autók szerelmeseinek sportkocsi vezetés, a harcosabb kedvűeknek lézerharc, élménylövészet, vadvízi evezés, szabadesés szimulátor, szabadulós játék.

A tárgyak tönkre mennek, összetörnek, elvesznek, viszont az élmény örök marad! Ugye, hogy létezik tökéletes ajándék férfiaknak!