• Fűtés-, víz-, gázszerelés

  • Komplett épületgépészeti kivitelezés

Miért válasszak BB krémet?

Posted by: | Posted on: március 23, 2018

Az arc hidratálása legalább annyira fontos, mint az, hogy megfelelő fedést biztosítsunk a bőrhibáinknak. Személy szerint azt tapasztaltam, hogy a bőröm sokkal rosszabb állapotba kerül, ha rengeteg mindent használok, hogy szebb legyen, mint ha csak simán hagyom pihenni. Épp ezért, ha tehetjük, olyan termékeket válasszunk, melyek minél kevésbé tömítik el a pórusainkat. Alapozó helyett érdemes BB krémeket választani! 

Az alatt, hogy „sok mindent használok, hogy szebb legyen” a különféle pakolásokat, krémeket, maszkokat és természetesen a sminktermékeket értettem. Az köztudott, hogy a sminktermékek használatával nem árt óvatosan bánni, mivel ha túl sokat és túl gyakran használjuk őket, eltömíthetik a pórusokat, azonban az, hogy a pakolások és maszkok is negatív hatással lehetnek az arcbőrre, nem annyira ismeretes.

Érdemes tehát amennyire csak tehetjük minimálisra szűkíteni a sminkek használatát, és arra fókuszálni, hogy a „hibákat” semlegesítsük, és kiemeljük azt, ami szép. Tehát ha valakinek nincsenek bőrhibái, inkább ne használjon alapozót, helyette válasszon egy hidratáló hatású, színezett BB krémet, mely nem biztosít teljes fedést, de kiegyenlíti az arcbőr színelváltozásait. A pattanásokra emellett használhatunk alapozót és korrektort, de ne nem ajánlott nap mint nap ezeket a pórusokat eltömítő vastag krémeket használni.